notfall

U kunt ons te allen tijde bereiken onder

Tel. +49 5922 74-0
Fax +49 5922 74-743172

info@fk-bentheim.de

Overige contactgegevens
Patiëntenopname/bezettingsmanagement

DE NL Contact

Mogelijkheden voor individuele therapie

De snelste en gemakkelijkste weg naar een stationair verblijf is een zogenoemde privékuur. Deze kuur dient u wel helemaal zelf te bekostigen. De Fachklinik Bad Bentheim heeft voor u een scala aan speciale gezondheidsprogramma's samengesteld.

Bij een stationair verblijf in de vorm van een revalidatie of een stationaire nabehandeling bestaat wellicht de mogelijkheid dat de zorgverzekeraars de kosten geheel of gedeeltelijk dekken. Om hierover duidelijkheid te krijgen raden wij u aan contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

De Fachklinik Bad Bentheim is erkend als instelling voor acute stationaire dermatologische zorg.

Acute stationaire behandeling van huidpatiënten

De Fachklinik beschikt over 75 bedden voor acute stationaire dermatologische behandeling.

Snelle hulp in dringende gevallen

Een stationaire opname voor acute behandeling wordt aangeraden wanneer een huidziekte als bijvoorbeeld psoriasis, ondanks ambulante behandeling, geen verbetering laat zien, een uitgebreidere therapie nodig is of wanneer uw arts u een behandeling adviseert die niet in de buurt van uw woonplaats wordt aangeboden.

Om te voorkomen dat de ziekte ernstiger wordt, is het noodzakelijk in acute situaties snel te handelen. Voor een opname op onze afdeling acute dermatologische zorg heeft u een verwijzing van uw behandelende specialist nodig. Alle dermatologische patiënten die geen operatie hoeven te ondergaan kunnen met een verwijzing direct worden aangemeld. Voor opname is wel een verklaring van uw zorgverzekeraar dat deze de kosten dekt nodig.

In uitzonderlijk dringende gevallen is het aan te bevelen dat uw verwijzende arts rechtstreeks contact opneemt met onze leidinggevende arts, zodat u zo snel mogelijk kunt worden opgenomen.

Patiënten die acute zorg nodig hebben kunnen zich telefonisch aanmelden via nummer +49 (0)5922 74-5250.