notfall

U kunt ons te allen tijde bereiken onder

Tel. +49 5922 74-0
Fax +49 5922 74-743172

info@fk-bentheim.de

Overige contactgegevens
Patiëntenopname/bezettingsmanagement

DE NL Contact

Uw route naar onze kliniek

Google Maps laden

Als u de kaart op deze pagina interactief wilt gebruiken, worden persoonlijke gegevens verzonden naar de beheerder van de kaart en worden er cookies geplaatst door de exploitant. Hierdoor kan de provider uw toegang opslaan en uw gedrag analyseren. U vindt de gegevensbeschermingsverklaring van Google Maps op: https://policies.google.com/privacy

Met de auto:

Bad Bentheim is via autosnelwegen vanuit alle richtingen goed bereikbaar: U rijdt over de A30 of A31 tot het knooppunt Kreuz Schüttorf en vanaf dat punt via de A30 richting Amsterdam. U verlaat de autosnelweg bij de eerste afrit na het knooppunt, dit is de aansluiting richting Bentheim/Nordhorn. U slaat vervolgens linksaf de B403 op en na ongeveer een kilometer bij het volgende verkeerslicht opnieuw linksaf.

VANUIT HET ZUIDEN VIA DE A1 OF DE A2

Komend vanuit het Ruhrgebied volgt u de A2 tot het knooppunt Kreuz Bottrop. Vervolgens rijdt u over de A31 richting Emden tot aan het knooppunt Kreuz Schüttorf. Of u volgt de A1 tot aan de afrit Münster-Nord en vanaf dat punt volgt u de B54 richting Steinfurt/Gronau. Vanaf de B54 rijdt u bij het knooppunt Kreuz Gronau/Ochtrup de A31 op richting Emden tot aan het knooppunt Kreuz Schüttorf.

VANUIT DE RICHTING HAMBURG

U rijdt via de A1 tot het knooppunt Kreuz Lotte waarna u de A30 richting Amsterdam volgt tot aan de afrit Bentheim/Nordhorn.

VANUIT DE RICHTING HANNOVER

Rijdend via de A2 neemt u de A30 richting Amsterdam die u volgt tot aan de afrit Bentheim/Nordhorn.

Met de trein:

De Fachklinik Bad Bentheim is met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Het treinstation ligt op slechts ongeveer een kilometer afstand. De intercitytreinen van de Deutsche Bahn stoppen in Bad Bentheim. Het treinstation is bovendien door de regionale treinverbindingen van de Wiehengebirgs-Bahn verbonden met Rheine, Osnabrück, Herford en Bielefeld.