notfall

U kunt ons te allen tijde bereiken onder

Tel. +49 5922 74-0
Fax +49 5922 74-743172

info@fk-bentheim.de

Overige contactgegevens
Patiëntenopname/bezettingsmanagement

DE NL Contact

Spel en plezier in het kindertrefpunt

Wij passen op uw kinderen zodat u genoeg ruimte heeft om gezond te worden.

Uw leerplichtige kinderen kunnen de locale scholen voor basis- en voortgezet onderwijs bezoeken. Na overleg met u melden wij de kinderen bij de betreffende scholen aan. Onze eigen shuttlebus vervoert uw kinderen naar en van school. Wij bieden geen huiswerkbegeleiding aan.

In de eerste week van uw verblijf doen wij ons best uw kind geleidelijk aan de nieuwe situatie te laten wennen. Daarom komt het kind ter gewenning in de eerste dagen alleen bij ons op de tijden dat u behandeld wordt. Vervolgens gaan we samen na of een langduriger opvang, ook in de tijden dat u niet behandeld wordt, mogelijk en zinvol is. Vooral bij patiënten die een orthopedische behandeling ondergaan is een andere volwassene als begeleider aan te bevelen. Mocht u tijdens uw verblijf ziek worden, dan dient de garantie te bestaan dat u kind door een andere persoon kan worden verzorgd.

Wij zorgen ervoor dat uw kind de best mogelijke voeding krijgt. Bij allergieën, overgevoeligheiden of speciale dieetwensen kunt u een beroep doen op de medewerkers van het kantoor van de eetzaal. Die maaltijden worden geserveerd in onze ouder-kind-eetzaal. U ontvangt een sleutel van een aparte kitchenette met speelhoek, zodat u onafhankelijk van de vaste tijdstippen van de maaltijden van deze ruimte gebruik kunt maken. Naast de kitchenette en ook in de andere gebouwen bevindt zich een was- en strijkruimte.

Ons kindertrefpunt bevindt zich in een apart gebouw op het terrein van de kliniek, niet ver van uitgang noord. Op het buitenterrein heeft u ruime mogelijkheden uw vrije tijd samen met uw kinderen door te brengen. Ver weg van autoverkeer vindt u op ons 15 hectare metende terrein een grote vijver, een kinderspeelplaats, een midgetgolfbaan en in het aangrenzende bos een educatieve wandelroute. Daarnaast is het mogelijk bij het kindertrefpunt een speelzak met allerlei soorten speelgoed te lenen.

Openingstijden van de kindertrefpunt

Het team kindertrefpunt staat voor u klaar op de volgende dagen:

ma 8.30–11.45 uur
di–do 8.30–11.45 uur en 14.30–17.15 uur
vrij 8.30–11.45 uur
sa uitsluitend tijdens de toepassingen van de ouders