notfall

U kunt ons te allen tijde bereiken onder

Tel. +49 5922 74-0
Fax +49 5922 74-743172

info@fk-bentheim.de

Overige contactgegevens
Patiëntenopname/bezettingsmanagement

DE NL Contact

Klopt de diagnose?

Wij behandelen u niet op basis van vermoedens, maar gaan altijd uit van een zorgvuldige lichamelijke en sociale analyse. Pas daarna stellen onze medisch specialisten voor u een individueel behandelplan op, waarin wij uit ons uitgebreide aanbod aan therapeutische mogelijkheden precies de voor u juiste elementen hebben geselecteerd.

De Fachklinik Bad Bentheim gaat te werken volgens een integrale therapeutische aanpak. Wij richten ons niet alleen op lichamelijke klachten en functiestoornissen, maar ook op psychische en sociaal-medische aspecten. Bovendien ondersteunen wij u bij de omgang met uw aandoening in het leven van alledag. Wij zijn ervan overtuigd dat alleen goed voorgelichte patiënten in staat zullen zijn een duurzame strategie voor het behoud van hun gezondheid te volgen. Ons motto luidt daarom: "Word uw eigen gezondheidsdeskundige!"

Natuurschat zout water – zilt en heet zoals aan de Dode Zee
Ons heilzame zoute water wordt op een diepte van 1.200 m gewonnen

om uw gezondheid en uw genezing te ondersteunen.

Met de aangename temperatuur van 39° C helpt ons heilzame zoute water

u te herstellen en te ontspannen.

Met een gehalte van ca. 27 % aan zout

behoort de bron van Bad Bentheim tot de zoutwaterbronnen met de hoogste concentratie ter wereld. Het zoutgehalte is net zo hoog als dat van de Dode Zee.