notfall

U kunt ons te allen tijde bereiken onder

Tel. +49 5922 74-0
Fax +49 5922 74-743172

info@fk-bentheim.de

Overige contactgegevens
Patiëntenopname/bezettingsmanagement

DE NL Contact

Volledige zorg in de kliniek voor acute dermatologische zorg

De kliniek voor acute dermatologische zorg is gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met acute of chronische huidziekten bij wie ambulante behandeling door een huidspecialist niet tot het beoogde resultaat heeft geleid. Het team van toegewijde artsen, pleegzorgmedewerkers en medisch personeel zet zich iedere dag weer in voor uw welzijn.

Onze integrale therapeutische programma's omvatten alle mogelijkheden die de moderne dermatologie biedt. Daartoe behoren onder meer intensieve lokale therapie met specifieke crèmes en zalven, geneeskrachtige baden en UV-therapie. Deze behandelingen worden zo nodig individugericht aangevuld met de vele opties vanuit de dermatologische systeemtherapie.

Dit unieke dermatologische zorgpakket wordt aangevuld met het zorgaanbod van andere afdelingen van de kliniek: patiënten die acute stationaire zorg ontvangen kunnen onder meer gebruik maken van de Bentheimer Mineraltherme en fysische therapie en bovendien van de psychologische adviesverlening, voedingsadvies en van de sociale adviesdienst.

Onze patiënten verblijven in 68 moderne eenpersoonskamers met douche en wc. Ook de aangename sfeer in deze instelling, het uitgestrekte park en de prachtige groene natuur rondom de kliniek dragen bij aan uw herstelproces.

Het behandelingsspectrum omvat de volledige conservatieve dermatologische zorg, in het bijzonder bij chronische inflammatoire aandoeningen zoals PSORIASIS, ATOPISCH ECZEEM (NEURODERMITIS), HAND- EN VOETECZEEM, CHRONISCHE PRURITUS (JEUK) en auto-immuunziekten van de huid zoals SCLERODERMIE.

Aanmelding

Wij adviseren u vooraf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om na te gaan of behandeling in onze kliniek voor vergoeding in aanmerking komt. U kunt zich bij ons aanmelden via telefoonnummer + 49 (0)5922 / 74-5250.

In dringende gevallen is het aan te raden dat DE VERWIJZENDE ARTS RECHTSTREEKS OVERLEG PLEEGT MET ONZE SENIOR ARTS DR. TSIANAKIS zodat de opname zo goed mogelijk kan worden voorbereid.

Kwaliteitsrapportage

Jaarlijks brengen wij een kwaliteitsrapportage uit. Deze geeft u inzicht in het zorgaanbod en de doelstellingen van onze afdeling acute dermatologische zorg. Onze kliniek neemt sinds oktober 2017 deel aan het wettelijke voorgeschreven ontslagmanagement

Contact

Wij zij er voor u – neemt u gewoon contact met ons op!

Kliniek voor acute dermatologische zorg

© Markus Löchte
Anke Plate

Dermatolog, venolog

Secretariaat

Openingstijden

Ma–vr 8:00–16:00 uur