notfall

U kunt ons te allen tijde bereiken onder

Tel. +49 5922 74-0
Fax +49 5922 74-743172

info@fk-bentheim.de

Overige contactgegevens
Patiëntenopname/bezettingsmanagement

DE NL Contact

Uitgebreid aanbod aan verschillende menu's

Gezonde voeding © Nikolai Wolff
Maaltijden © Nikolai Wolff

U heeft de keuze uit meerdere menu's: menu 1 is een volledige maaltijd, menu 2 een voor het hart gezonde, calorie-arme maaltijd en menu 3 bestaat uit vegetarische gerechten. Tweemaal per week kan tijdens de lunch gekozen worden voor een vismenu. Menu 2 wordt bereid zonder varkensvlees en is speciaal geschikt voor cardiologische patiënten, voor mensen die willen afvallen en voor patiënten die lijden aan een reumatische aandoening. Dit menu is ook aan te bevelen voor wie om religieuze redenen geen varkensvlees eet.

Het saladebuffet en het ontbijt- en avondbuffet geven u de gelegenheid uw eigen voorkeuren te volgen. Daarbij maakt ons eigen"verkeerslichtsysteem" het onze patiënten gemakkelijk zelf vetarme en caloriebeperkte maaltijden samen te stellen. Voor meer informatie over dit onderwerp verwijzen wij u naar de flyer met tips voor een gezonde voeding.

Wanneer bij u een allergie of overgevoeligheid voor bepaalde voedingsmiddelen is aangetoond of een andere indicatie voor een speciaal dieet geldt, dan stemt het voedingsteam in overleg met de arts en de chef-kok de samenstelling van uw maaltijden individueel op uw behoeftes af. Voor alle maaltijden is de voedingswaarde bepaald terwijl de eventuele aanwezigheid van allergenen en voedingssupplementen steeds wordt vermeld.

Eettijden

Van 7:00 tot 09:00 uur

Tafelnrs. 1–50 / 101–110: 12:00 uur
Tafelnrs. 51–100 / 113–123: 12:15 uur
(indien behandeld: tot 13.30 uur)

Van 17:15 tot 18:45 uur

Wij verzoeken u op tijd, goed verzorgd en volledig gekleed in de eetzaal te verschijnen. Mocht u op een bepaalde dag niet aan de maaltijden kunnen deelnemen, dan verzoeken wij u dit tijdig te door te geven aan het kantoor van de eetzaal.

Vanwege de hoge kwaliteit en het gezonde karakter van onze menu's en de uitgebreide begeleiding die wij onze patiënten bij het kiezen van een gezonde, medisch verantwoorde voeding geven, is aan onze keuken het RAL-keurmerk "Kompetenz richtig Essen" uitgereikt